BENİM SIRRIM:



















Benim sırrım: Tam da benim konuşma stilimle,







bazen içinde hikaye ve ne yalan söyleyeyim bazen de dedikodularla bir tutam







lezzet fırtınası yaratmak! ;)























19 Aralık 2012 Çarşamba

Rokfor Soslu Ravioli

Rokfor Soslu Ravioli:
Tencerede su kaynatırken içine bir tutam tuz at dört peynirli raviolileri kaynar suda 8-9 dakika kadar haşla. Daha fazla haşlanırsa içleri açılır. Pişen ravioliler zaten su üzerine çıkar. Yine en sevdiğim tava olan seramik büyük tavada 1 paketten biraz az kremayı 5 dakika kadar kısık ateşte krema kıvamına gelinceye kadar pişir. (İtiraf edeyim; 2-3 kaşık kremayı karides güveçe koymuştum zaten) Bir parça rokfor at. Rokfor kendiliğinden hemen eriyecektir. Ne kadar rokfor tadı almak istediğine bağlı..Büyüklüğünü kendin ayarla.Krema yoğunlaşınca süzdüğün raviolileri sosa at, şöyle bir çevir, bol değirmenle çekilmiş karabiberi ekle, tuzu ekle. 1-2 dk kadar pişsin, tadı iç içe geçsin.

Yemeğin hazır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder